Adkomst sommer

Raskeste atkomst er langs de merkete stiene fra Flatseter i nord, men det er ikke mye lenger fra Sjølisætra i Atndalen og bare litt lenger fra Atnasøj kafe ved fv. 27. Fra Sjølisætra kommer man helt inn med sykkel om man ikke har for smale dekk. Veien er stengt for vanlig kjøring, men faste gjester kan få skyss inn etter avtale.

Til Flatseter kommer du med bil fra Alvdal i Østerdalen. Sjølisætra og Atnasjø kafe når du med bil fra Folldal, Atna i Østerdalen eller fra Ringebu i Gudbrandsdalen. Fra Ringebu går det også buss til Atnasjø kafe og Straumbu i høysesongen om sommeren. 200 meter nord for Atnasjø Kafé tar du en bomvei opp til høyre, der du kan parkere bilen rett ved riksveien. 

Mange velger og kjøre bil inn til Flatseter. En kan da padle ev kano fra der en parkerer bilen og inn til Breisjøseter. eller en kan velge mellom østsiden eller vestsiden av Breisjøen. Mange gjør dette til en runde.

Ring oss gjerne for flere turtips, vi er behjelpelig med og skape den turen som passer deg best.

 

Adkomst vinter

Det er kvistete ruter fra Sølnsætra, Neset/Sjølisætra og Atnasjø kafe. Faste gjester kan få skyss inn med beltebil eller snøscooter.

https://ut.no/hytte/10961/breisjseter-turisthytte