561169_374087682621962_569742640_n.jpg

Ordinær 3 retter med seterkost serveres alle dager kl 18.00 men om en bestiller i god tid kan en velge matopplevelse i en annen spisesal om det er kapasitet. Matopplevelse (ca 7-8 retter serveres parallelt med ordinær 3 retter men i egen sal.

Unik matopplevelser

Hvorfor ikke nyte det beste av det beste?
Håkon Magne Skjøren  arrangerer gourmetselskaper som inneholder matopplevelser du ikke har opplevd før.

Når passer det for deg og dine ?

Ta kontakt så finner vi sammen en tid som passer utifra ledig kapasitet og andre bestillinger. Helt uavhengig av antall eller ukedag. Ta kontakt så ser vi om vi har ledig kapasitet.


Disse arrangementene MÅ forhåndsbestilles da det er stor rift om plassene. Så vil du oppleve noe helt unikt, ring og bestill!

En liten film fra en Matopplevelse på Breisjøseter 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z7OL_8ixXyc

                                                                                     

 

 

Matopplevelse

Breisjøseter serverer ved siden av matopplevelse 8 retter vanlig middag 3 retter.

Begge middagene serveres kl 18.00

Matopplevelse 8 retter koster kr 1100 per pers Evt. vin eller annen drikke kommer da i tillegg. Vinpakke til matopplevelse koster 950kr

Man kan også velge ut viner eller annen drikke selv av våres utvalg etter egent ønske.

Matopplevelsen inneholder en rekke små retter med en fortelling og forklaring mellom rettene. En kan også gå inn på facebook Breisjøseter Turisthytte der det ligger eksempler på bilder og menyer fra tidligere år.

Disse matopplevelsene er en spesielt konstruert meny.

Den tar ingen hensyn ovenfor alergener.

Tlf: +47 62 49 39 17

OPS: Bestilling av matopplevelse må være bestilt inne to uker før annkomst. Avbestilling på matopplevelse er innen to uker før planlagt annkomst. Avbestilling etter dette ( under to uker) vil bli fakturert med 500kr per pers som avbestiller ( gjelder stor og medium matopplevelse). Matopplevelsen er en ekstrem opplevelse, der vi reiser runt om i hele Norge for og finne råvarer. Det brukes inn til to uker og lage maten, så derfor ønsker vi og ha en sikkerhet.

Eksempel på meny

334574_325296590834405_15841008_o.jpg