* Unike matopplevelser - der du ønsker dem

* Allsidig råd og veiledning med høy kompetanse innenfor mat
* Kurs i matlaging med spennende og kreativ bruk av råvarer
* Vidreformidling av fisk og skalldyr, rett fra havet

28700740_1775907025773347_4241473958219524463_o.jpg

Matopplevelser der du ønsker dem

Håkon Magne Skjøren startet opp selskapet Brehaug Matopplevelser i 2010. Dette selskapet er nå slått sammen med Breisjøseter Turisthytte i 2018. Så derfor tilbyr nå Breisjøseter Turisthytte catering med matopplevelser der folk selv ønsker det. Samt konsulent virksomhet, kurs i mat, og videreformidling av fisk og skalldyr.

Disse tjenestene som er beskrevet over driftes hele året uavhengig av åpningstider på Breisjøseter. Dvs at vi kan levere mat til små og store selskaper både utenom sesongen på Breisjøseter samt i sesongen på Breisjøseter. Siden vi har litt logistikk er det fint om en tar kontakt i god tid om en har noen tanker. Så kan vi sammen finne utav om det passer og hvordan en skal gjøre det.

Ang priser formes dette utfra hvert enkelt selskap. Vi kan levere et stort spekter innenfor mat, alt fra koldt bord, fjelltapas bord, til større menyer i brylluper, til mindre selskaper på hytta eller hjemme.